VECKANS LUNCH

Varmt välkommen till vår lunch!
Vi serverar alltid en dagens fisk och en dagensk kött med det svenska köket i fokus. Vi lagar vår mat från grunden med kärlek och passion. I dagens lunch ingår en stor och varierande salladsbuffé, kaffe och kaka på maten.

Vi har öppet för lunch måndag till fredag 11-15, köket stänger 14:00.

Ord.pris 120kr/person, 10 luncher för 1000kr
Pensionärs pris 99kr/person 10 luncher för 900kr


SOMMARMENY PÅ KÄLLAN

Under onsdagar och torsdagar efter midsommar serverar vi vår sommarmeny. Liten men välsmakande meny där det finns något för alla. Varmt välkomna! STÄNGT FÖR SÄSONGEN


BURGERS & BEERS

Varje tisdagskväll efter midsommar i samband med bakluckeloppisen på Jogersö serverar vi våra populära smash burgare. STÄNGT FÖR SÄSONGEN


RÄKFROSSA

Fredagar på Nya Källan innebär 2023 räkfrossa och underhållning. Vi dukar upp en trevlig räkbuffé med tillbehör. Till detta har vi självklart musikunderhållning i form av trubadurer och andra musiker.
Pris: 325kr/pers.

BOKA BORD för att säkra dina platser, detta gör du lättast genom att maila nyakallan@outlook.com om antal, datum och vem som är bokaren (glöm ej telefonnr.)
STÄNGT FÖR SÄSONGEN 

Lördagskvällar efter midsommar dukar vi fram en grillbuffé där vår kock står bakom grillen hela kvällen. Med olika typer av kött, korv till barnen, och självklart vegetariska alternativ kommer finnas (meddela gärna innan). Till detta serveras massor av tillbehör för kvällen kan variera.
Till många av grillkvällarna har vi även liveunderhållning!!

Pris: 295kr/pers.

STÄNGT FÖR SÄSONGEN (Öppet under bartömningen 26/8) 

Söndagsluncher dukar vi upp vår Söndagsbrunch. Med flera kalla tillbehör så som varma. 

Pris: 150kr/pers.

STÄNGT FÖR SÄSONGEN