Konferens

Är ditt företag ute efter en konferens?
Då har du kommit helt rätt, vi har flera olika färdiga lösningar för dig och ditt företag, om inget passar just dig, så skräddarsyr vi mer än gärna ett upplägg. Genom ett samarbete med Kajak och fritid och Jogersö camping kan vi hjälpa till med en heldagsupplevelse med mat, aktivitet, konferens och övernattning.


Konferens halvdag med fika

Har du bara en kortare konferens eller ett möte så är detta rätt paket för dig. Njut av ditt möte med kaffe/te samt morgonfika i form av smörgås eller eftermiddagsfika i form av fikabröd. Startar vid 8 eller avslutas vid 16 om inte annat anges vid bokning.
Ingår block och penna
215 kr/person (ex. moms). 


Konferens halvdag med lunch

Börja dagen eller avsluta på dagen med lite konferens och en god lunch. Nyttja ett konferensrum under förmiddagen eller eftermiddagen och kan välja att starta eller avsluta dagen med en lunch. Startar vid 8 eller avslutas vid 16 om inte annat anges vid bokning.
Ingår block och penna
270kr/person (ex.moms). 


Konferens halvdag med fika och lunch

Börja dagen eller avsluta på dagen med lite konferens och en god lunch och fika. Nyttja ett konferensrum under förmiddagen eller eftermiddagen och kan välja att starta eller avsluta dagen med en lunch samt morgon (smörgås, kaffé/te) eller eftermiddagsfika (fikabröd, kaffé/te). Startar vid 8 eller avslutas vid 16 om inte annat anges vid bokning.
Ingår block och penna
335kr/person (ex.moms). 


Konferens heldag

Planerar ni en heldag borta från kontoret? Då passar detta paket er. För priset av 300kr/person får ni utnyttja ett av våra konferensrum under en hel dag. Kom på morgonen och då får ni varsin smörgås, kaffé och te. När det börjar närma sig lunch så är ni välkomna in i restaurangen på en dagens lunch där salladsbuffé, smör, bröd, måltidsdryck och kaffé/te på maten ingår. Fortsätta sedan med er konferens och när eftermiddagsfikat närmar sig och vi dukat upp kanelbullar och kaffe/te till alla som önskar. Heldag är mellan 8-16 om inte annat anges i bokningen.
Ingår block och penna
400kr/person (ex.moms). 

Tillägg för din konferens

Fika med kaffe/te och bulle                                       65 kr/person
Morgon fika med smörgås och kaffe/te                   65 kr/person
Fruktkorg                                                                      30 kr/person
Godisskål                                                                      30 kr/person
Lunch                                                                            120 kr/person
Bastu                                                                             500 kr/timme

I bastun får det plats 8-12 personer. 
Alla priser är ex.moms

Lokal

Önskar du boka endast en av våra konferenslokaler under våra ordinarie öppettider eller då vi har stängt kan du självklart göra detta. Här nedan kan du se våra priser.
Vi har en lokal som tar ca 30-40 personer
1500kr/tillfälle (ex.moms). Under ordinarie öppettider
3000kr/tillfälle (ex.moms). + 500kr/h för personal under tider när restaurangen inte är öppen.
BLOCK
 OCH PENNA INGÅR INTE VID BOKNING AV ENDAST LOKAL. BESTÄLL TILL FÖR 50KR/Pers (ex.moms)

Konferensförfrågan

Vänligen fyll i formuläret!
Ange vilken typ av konferens ni önskar, eventuella tillägg, allergier mm. Så återkommer vi så snart som möjligt om önskat datum är möjligt.


Alla fakturas genom mail i pdf format. Önskat annat så kan det lösas, vid sändning av faktura genom post tillkommer avgift pga priser och extra arbete.