Jogersö

Jogersö i Oxelösunds skärgård skulle jag vilja säga är en riktig liten pärla. På denna ö hittar du massor av nöjen och nästan allt du behöver. På Jogerö hittar du camping, restaurang, aktiviteter i form av t.ex. nya Upzone, kajak och fritid och fantastisk natur. Här kommer några av mina favoriter.

JogersÖ Camping

Är en unik plats vid Östersjöns kant. Vi är stolta över att så många återkommer varje år. För att lockas till en plats för första gången är enkelt men det är bara om förväntningarna införlivas som man väljer att återvända.


Bo i bekväma stugor, i egen husvagn, husbil eller i tält. 

Roligt äventyr på hög nivå

Klättring i våra höghöjdsbanor är ett fysisk äventyr på 2,5 timmar - under aktiviteten får du uppleva varierande höjder samt klättra och balansera i en hinderbana som är uppspänd bland trädtopparna. I alla våra klätterparker finns det även roliga ziplines och linbanor av olika längder som kommer ge dig pirr i magen.
En rolig utmaning där alla kan klättra på sin egen nivå. Ser hur ditt barn eller din kompis vågar ta det där extra klivet som de inte trodde de skulle våga. Våra guider finns alltid tills hand för att hjälpa dig genom hinderbanan. Vi på Upzone älskar att ta hand om er.

Kajak och fritid

Har funnits sedan 2007 och har skapat en mängd olika kurser, turer och företagsevent.
När du kommer till dem hjälper de dig att välja rätt kajak ställa in fotstöd mm. De har öppet soliga sommar dagar har vi öppet mellan 11-19 eller efter överenskommelse. Kontakta gärna kajak och fritid i förväg på 070-644 97 76

Jogersö restaurang och konferens (Nya Källan)
 
Recommended
Restaurant Guru 2022